Till minne av

Sista dagen i Berlin, gick vi runt och såg lite av varje. Vi började med att gå förbi monumentet för de 6 miljoner judar som dog under andra världskriget. Monumentet består av betongblock i olika storlekar, liknande gravar, uppradade efter varandra.

On the last day in Berlin, we just walked around and saw a bit of everything. We started with walking by the monument for the 6 millions jews that died during the second world war. The monument consists of concrete blocks in various sizes, similar to graves, arranged in rows after one another.

IMG_0390IMG_0394IMG_0397IMG_0410

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s