Charlottenburg Slott

Vi åkte direkt till Charlottenburg Slott och park efter besöket i Potsdam eftersom vi ändå så skulle åka förbi det. Parken är mindre än Sanssouci men kändes således mysigare och mindre överväldigande.Vi avslutade dagen med en glass intill slottet innan vi åkte hem igen.

We went straight to Charlottenburg Castle and park after the visit in Potsdam since we would be passing by the place either way. The park is smaller than Sanssouci but therefore felt cosier and less overwhelming. We ended the day with some ice cream next to the castle before we headed home.

IMG_0268IMG_0278IMG_0288IMG_0299 (2)IMG_0335IMG_0364IMG_0365IMG_0381

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s