Checkpoint Charlie & Spy museum

Den andra dagen med 35 grader gjorde vi ett snabbt besök vid Checkpoint Charlie innan vi tog oss vidare till Spy Museum. De visade hur spioners tillvägagångssätt och teknik har förändrats under tidens gång. Det var ett interaktivt museum där man kunde testa på olika spiongadgetar och lösa gåtor med hjälp av spionverktyg.

On the second day with 35 degrees, we made a brief visit to Checkpoint Charlie before we went to the Spy Museum. They displayed the methods used by spies to infiltrate and to gain intel from enemies, and how the technology used by spies has changed over history. It was an interactive museum where you could try out different spy gadgets and solve riddles using spy tools.

IMG_0186IMG_0190IMG_0196IMG_0199IMG_0204IMG_0213IMG_0214IMG_0216

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s