Bilder från Berlin

Under sista veckan i juni åkte jag, pojkvän och min syster till Berlin. Förutom två dagar med 35 grader hade vi trevligt och njöt av Berlin. Vi besökte slottsparker, museum, katedraler och gick runt i Berlin. Här är några bilder från veckan och senare kommer det mer detaljerade inlägg om dem olika saker vi gjorde.

Last week in June, me, my boyfriend and my sister went to Berlin. Except for two days when it was 35 degrees, we had a good time and enjoyed visiting Berlin. We visited parks, museums, cathedrals and walked around Berlin. Here are some photos from the week and later there will be posts with a bit more detailed review about the different things we did.

IMG_0001IMG_0005IMG_0027IMG_0041IMG_0155IMG_0160IMG_0166IMG_0179IMG_0420

Brandenburger Tor, fast inringad av ett festivalområde…

Branderburger Tor, except there was a concert later on…

IMG_0422IMG_0429

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s