Berliner Dom

De två dagarna som det var 35 grader planerades att spenderas inomhus i den mån som det gick. Första dagen besöktes därför Berliner Dom, en stor katedral mitt i Berlin. Vacker och öppen, och medan vi gick runt började de även spela på orgeln, underbar musik. Vi gick även 150+ trappsteg upp till kupolen och sen lika många trappsteg ner och lite till för att komma ner till katakomberna.

We planned to spend our time inside as much as possible during the two days when it was 35 degrees. The first day, we visited Berliner Dom, a big cathedral in the middle of Berlin. Beautiful and spacious, and while we were walking around, they started playing wonderful music on the organ. We also walked more than 150 steps on a long staircase to the dome and then just as many down, and some more to get down to the catacombs.

IMG_0050

Fin utsikt från Berliner Dom… Nice view from the Berliner Dom…

IMG_0055IMG_0063IMG_0065IMG_0073IMG_0080IMG_0101IMG_0111 (3)IMG_0120IMG_0125 (2)IMG_0134IMG_0140IMG_0145

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s