Japan dag 6 – Nagano

Efter att vi titta runt slottet och dess park gick vi tillbaka till tågstationen för att åka vidare till Nagano. Där strosade vi mest runt, gick till ett tempel och käkade lite lunch innan vi åkte tillbaka till Tokyo för att börja packa väskor och förbereda oss för att åka hem igen.

After we had looked around the castle and the park, we went back to the train station to go to Nagano. There, we mostly just walked around, went to a temple, and ate some lunch before heading back to Tokyo to pack our bags again and prepare to go home tomorrow.

IMG_0459IMG_0470IMG_0489IMG_0494IMG_0500IMG_0501

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s