Japan dag 6 – Ueda Slott

Idag var det den sista heldagen i Japan och den skulle bestå av att åka ut ur Tokyo och göra ett stopp på vägen innan vi nådde vårt resmål för dagen, Nagano. Stoppet gjorde vi i Ueda där vi stannade för att titta på ett slott som ligger i samma stad. Slottet är inte så stort men parken runt omkring var stor och fylld med Pokémon go trainers, tydligen en hotspot för många pokémons…

Today was the last whole day in Japan and we were actually going out of Tokyo and would make one stop on the way before reaching the destination for the day, Nagano. The stop was made in Ueda where we stopped to look at a castle that’s situated in the same town. The castle isn’t that big but the park around it was big and filled with Pokémon Go trainers, apparently it was a hotspot for a lot of pokémons…

IMG_0413IMG_0418IMG_0420IMG_0432IMG_0435IMG_0440IMG_0443IMG_0448IMG_0455

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s