Japan dag 5 – Regn

Dagen efter bestod av att ta igen sig efter vandrandet. Det var även en regnig dag men vi tog oss ut närmare eftermiddagen. Vi skulle åka till Tokyo Tower, det som ser ut som ett litet Eiffel torn, som finns i Tokyo. Vi gjorde ett snabbt stopp för lite fika innan vi åkte vidare dit. På grund av regnet och att vi där på kvällen gjorde att det var ganska tomt och vi kunde gå runt i lugn takt.

The day after consisted of resting after the hike. It was also a rainy day but we got out in the afternoon. We were going to the Tokyo Tower, that one which looks like a small Eiffel tower, that’s located in Tokyo. We made a short stop for some ice cream before we continued to our destination. Because of the rain and the fact that we were there at night, there wasn’t that many people there so we could walk around in our own pace.

IMG_0292IMG_0296IMG_0306IMG_0318IMG_0321IMG_0325IMG_0330IMG_0332IMG_0339IMG_0364

Det var flera våningar och en av dem var fyllda med dessa blåa lampor vilket gjorde att man gick runt och såg ut som en alien…

There were several floors and one of the were decorated with these blue lamps which made you walk around and look like an alien…IMG_0378IMG_0384

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s