Varnhem Kyrka

Här har det inte hänt mycket det senaste halvåret, livet och obligationer resulterade i att vissa saker prioriterades bort för att sedan glömmas bort. Nu har vintern tagit ett rejält tag om Sverige och medan det är kallt ute kan man sitta inne och tänka på hur varmt det var i somras, vare sig man tyckte om det eller inte. Några (ganska många) minnen från sommaren som inte har kommit hela vägen till den här bloggen tänkte jag nu således publicera så vi kan sitta här och vänta på att sommaren kommer tillbaka, lite mer regn denna gången är önskvärt.

Minnet för dagen är en familjeutflykt som bestod av en en dagsresa vid Billingen som började med Varnhem Kyrka för att sedan besöka två kringliggande mopedmuseum. Vara Kloster för inleda denna lilla bildserie.

Well, it has been very silent here for the last 6 months, life and obligations resulted in certain things not getting prioritised and eventually forgotten about. For the moment, winter has come to Sweden and while it’s cold outside you can just sit inside and think of the very hot summer there was last year, whether you liked it or not. Some (quite a few) memories from last summer has yet to make it to this blog so I thought it was about time to publish them here while waiting for summer to come back. Hopefully a bit more rain this time though since that would be desirable.

Memory of the day is a one-day family vacation that consisted of going to a historical church as well as two museums for mopeds. The church, called Varnhem, will start this short selection of photos for this day.

img_0281img_0332img_0334img_0346img_0352img_0357img_0378img_0394

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s