Mopedmuseum 2

Efter att första museumet var avklarat satte vi oss alla i bilen igen för att åka vidare till det andra och sista destinationen för dagen. Museumet den här gången var mer turistvänligt och hade mopederna uppställda istället för att alla stod på rad efter varandra.

When the first museum was done we all got in the car to go to the next one which was also our last stop on this travel for the day. The second museum was more adjusted for tourists I would say since it had put the mopeds more on display rather than just lining them up after one another.

img_0467img_0471img_0473img_0476img_0481img_0482img_0486img_0489

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s