Sista kvällen…

Sista kvällen i Seoul var dyster men ändå härlig. Alla hejdå hade sagts, sista middagar med vänner och de här fyra månaderna här borta var till enda. På vägen hem efter en sista middag/födelsedagsfirande med en utav mina rumskamrater så satt jag på tunnelbanan. Det var Sverige-Sydkorea. De flesta satt med sina mobiler och tittade på matchen. Precis när jag kom till min hållplats fick Sverige straff och Granqvist satte den. Första VM-match vinsten för herrlandslaget på många år och får min del var det en skön avslutning på denna sejour trots alla farväl.

Last night in Seoul was bittersweet. All the goodbyes were said, the last dinners with friends eaten and these four months had ended. On the way home after one last dinner/birthday celebration with one of my roommates, I was on the subway. It was Sweden-South Korea. Most of the travelers were on their phones and watching the game. Just as the train arrived at my stop, Sweden got a penalty and Granqvist scored. The first victory for the Swedish male national team in many years and for me that was a nice ending of this stay despite all the goodbyes.

And to all my international fellas, it was very nice meeting all of you, I miss you all and I really hope we’ll meet again someday. Don’t forget though, Lite skit on you and Swedish tacos is the best.

IMG_0329IMG_0361

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s