Dongwhasa Temple in Daegu

Efter akvariumet så tog vi bussen ut till en tempel, Dongwhasa Temple (동화사), som är känt för sin stora Buddha staty. Där stötte vi även på en man som undrade vart vi kom ifrån och när jag berättade att jag var från Sverige blev han glad för Sydkorea skulle ju spela mot oss några dagar senare i fotbolls-VM. Jag sa till honom att vi skulle vinna men han bara skrattade åt mig. Jag hade ju rätt dock…

After the aquarium, we took the bus to a temple the Dongwhasa Temple (동화사), that is famous for its big Buddha staty. We also encountered a man there who was wondering where we were from. When I said I was from Sweden he became very delighted since we were supposed to face South Korea in the World Cup a few days later and I told him we would win but he only laughed a me. I was right though…

IMG_0203IMG_0204IMG_0207IMG_0214IMG_0216IMG_0235IMG_0255IMG_0262IMG_0272IMG_0287IMG_0289

En som också tyckte nog det var lite varmt
Someone that also thought it was hot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s