Hanfloden

En av de sista dagarna innan det var dags för mamma att fara hem gick vi längs med Hanfloden i Seoul och även käkade glass, denna gång fisken! Det var en av de varmaste dagarna medan hon var här, och vi tyckte att det nästan var för varmt men det skulle ju bli varmare…

One of the last days before my mom returned home we went down to the Han river for a walk, and finally the fish ice cream, which was very pleasant. Except it was probably the hottest day during my mom’s stay, though it would only keep getting hotter from now on…

IMG_0001IMG_0008IMG_0015IMG_0019IMG_0028IMG_0036IMG_0038IMG_0045IMG_0046IMG_0047IMG_0061IMG_0071

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s