Jeju Sunset

En helg i april åkte jag och fyra vänner ner till en ö som heter Jeju i södra Sydkorea. Vi hade hyrt en bil och skulle spendera tre dagar där nere. Det var riktigt härligt att komma ifrån Seoul och trots regn en dag så var det en bra resa. Det enda som var tråkigt var att under den andra dagen gick min kamera sönder. Det var något inuti kameran som hade gjort sitt berättade dem senare på butiken där jag lämnade in den för lagning. Reparationen tog bara två dagar och det var inte för dyrt att få den reparerad heller. Nog om det, här kommer bilder från första kvällen på Jeju då vi tittade på solnedgången.

IMG_0011IMG_0013IMG_0017IMG_0066 (2)IMG_0068IMG_0031IMG_0038

Min vän fick vara modell…

IMG_0046 (2)IMG_0051IMG_0058IMG_0074 (2)IMG_0080IMG_0098 (2)

… likaså min andra vän med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s