Gyeongbokgung, återbesök

I april var jag även tillbaka på Gyeongbokgung Palace igen, denna gången var det dock för att se min vän från Sverige innan hon åkte hem igen och en gemensam vän från Sydkorea som skulle åka hem till sin hemstad. De hade båda hanbok på sig och vi tog en drös med bilder innan det var dags att säga farväl och jag var tvungen att skynda mig för jag hade tyvärr en kvällslektion men det var en trevlig, om än kort, stund.

IMG_0001IMG_0018IMG_0019IMG_0115 (2)IMG_0122IMG_0128IMG_0130

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s