Yeongdeungpo Yeouido Spring Flower Festival

I söndags frågade en utav mina rumskamrater om vi skulle gå på Yeongdeungpo Yeouido Spring Flower Festival (영등포 여의도 봄꽃축제) som startade dagen innan. Några andra vänner hängde på, vi skulle bli fem totalt. Dock så var området ganska stort, mycket folk så det slutade med att vi aldrig träffades allihopa utan vi var tre som gick tillsammans medan de två andra vandrade på egen hand. Det var lite kyligt och grått men det var vackert! Körsbärsblommor överallt (kommer fortfarande fler inlägg om dessa blommor…) och street food. Jag testade tre olika Hotteok (호떡), en vanlig med honoung och nötter (den vita), en traditionell som är platt istället för vit men fortfarande honung och nötter som fyllning och till sist en med sockerblandning som fyllning. Den sista passade mig utmärkt dock glömde jag fota den… Vid halv tre tiden började det regna så vi gick tillbaka mot tunnelbanan, samtidigt som alla andra så vi köade ner till tunnelbanan. Sen lyckades vi ta fel tunnelbana så vi tog en liten omväg hem men vi kom hem till slut i alla fall.

IMG_0149IMG_0152

Hotteok!

IMG_0161

Mina kompanjoner under dagen

IMG_0168IMG_0171IMG_0174IMG_0180IMG_0183IMG_0184IMG_0199IMG_0224IMG_0246

Traditionell Hotteok

IMG_0247 (2)IMG_0258

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s