Våren är på väg

Förra veckan vände det kalla vädret och istället är det ca 15 till 20 grader varmt var dag. Över hela campus började således vårtecknen komma fram. Det första jag såg när jag var på väg tillbaka till mitt boende och upptäckte påskliljor längs med vägen! De var inte utspridda över något större område såsom hemma men de är fortfarande ett konkret vårtecken lagom till påskhelgen. Annars är det mest buskar som börjar blomma väldigt fint, dock så får jag vänta med att körsbärsträden börjar blomma här på campus och i Seoul till nästa helg.

IMG_0045IMG_0053IMG_0065IMG_0068IMG_0078IMG_0081IMG_0101

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s