Gangneung, dag 1; Zipline & Solnedgång

Vi åkte vidare från marknaden ut till havet för att åka zipline. Det blåste väldigt mycket och var inte speciellt varmt, dock var de folk som var ut och surfade… Ziplinen var rolig men dock ganska långsam. Vi fick åka två gånger och andra gången åkte jag och en kompis tillsammans och sjöng melodin till My heart will go on, vi hade båda glömt bort texten, dock var det bara en fröjd för oss själva eftersom vinden svalde våra röster helt och hållet från de andra nere på marken. När alla de som ville åka zipline hade åkt, gick vi en stund längs med stranden för att sedan åka vidare till en annan strand för enligt planen skulle vi titta på solnedgången där. Moln förstörde dock den planen men det slutade med att vi lekte med tomtebloss och smällde av några små fyrverkerier innan vi åkte till vårt boende och, till de flestas glädje, värmen inomhus.

IMG_0146IMG_0154IMG_0155

En ensam fiskare

IMG_0163IMG_0176IMG_0180IMG_0183

Varför gå samma väg som alla andra?

IMG_0186IMG_0206IMG_0248IMG_0282

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s