Gangneung, dag 1; Sheep Farm & Traditional Market

En helg åkte jag och min Buddy group, en grupp bestående av ca 25 utbytesstudenter och 7 koreanska ”buddies”, tillsammans med en annan buddy group, det finns totalt tio stycken grupper, till Gangneung (강릉) i östra Sydkorea för ett så kallat MT – Membership Training. Man åker bort över en helg för att lära känna varandra bättre. Bussresan dit tog ca 2 timmar och vårt första stopp var en fårfarm, inte så jätteexalterande för mig men det var ändå roligt att se andra ha det roligt och det var en väldigt fin vy utöver området runtomkring. Det var ingen i bussen hade nog dock räknat med att det skulle vara en meter snö över hela stället men det slutade istället med att det blev ett allmänt snöbollskrig. Andra stoppet på resan var en traditionell marknad där jag och några vänner beslöt oss för att äta Hotteok (호떡, en platt bulle med fyllning är den närmaste förklaringen jag har), vilket resulterade att vi var 7 personer som blev 10 minuter försenade till bussen… Inte så populärt men vi kunde fortsätta på resan ändå.

IMG_0007IMG_0017IMG_0019IMG_0022IMG_0030IMG_0042IMG_0044IMG_0088IMG_0089IMG_0104IMG_0107IMG_0110IMG_0112IMG_0118IMG_0119IMG_0125

Vi stod och väntade i kö på ett ställe för Hotteok men den bytte vi till ett annat ställe utan kö, vi blev fortfarande försenade…

IMG_0132IMG_0135IMG_0138IMG_0139

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s