Busan Trip, Jagalchi Market & BIFF Square

Vi fortsatte vår tur genom stan och sista stoppet var Jagalchi Market (자갈치시장), en fiskmarknad och BIFF Square (BIFF 광장, BIFF står för Busan International Film Festival) där det är en stor marknad. Fiskmarknaden var intressant och såg några fiskar och vattenlevande saker som jag kanske inte direkt kände för att smaka på. På den vanliga marknaden sedan gick vi runt och kollade lite innan vi köpte oss lite street food för att sedan vänta på att få kliva på bussen som skulle ta oss tillbaka till tågstationen och vidare hem till Seoul igen. Medan vi väntade på bussen stod vi utanför en djurbutik och såg de allra sötaste hundvalparna. Jag ville ta med allihopa hem igen.

IMG_0711IMG_0715IMG_0716IMG_0721IMG_0724IMG_0730IMG_0734

När vi klev ut på andra sidan fiskmarknaden möttes vi av havet, och fiskmåsarna…

IMG_0739IMG_0746IMG_0760IMG_0763IMG_0767IMG_0775

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s