Kvällspromenad

Jag kom fram till mitt boende i Wellington till slut, tog lite tid eftersom jag hade fel adress så hamnade i fel ände av gatan och gatan var väldigt lång men efter en kort promenad och alla jag mötte tittade lustigt på mig när jag kom där med mina rullväskor var jag äntligen där. Vilopaus innan jag fick ge mig ut för att införskaffa kvällsmat och frukost, gick även en extratur bara för att röra på mig och ta in en väldigt färgglad solnedgång trots att jag var på fel sida av berget.

IMG_0096 (2)

Försvar mot kommande dagar med mycket vind, stenen!

IMG_0100IMG_0106IMG_0109IMG_0114IMG_0123

Bortglömda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s