Färjan över till Wellington

Klockan tio så skjutsade min värdinna ned mig till färjan som skulle ta mig över till Wellington. Jag satte mig längst fram och fick en väldigt fin vy över hela sundet och havet. Sista bit när vi svängde in till Wellington, som ligger inne i en bukt, fick vi vinden på fel håll så det blåste som bara den men det var fortfarande varmt. Färjan mellan sydön och nordön tar ca 3 timmar, ett bekvämligt sätt att ta sig emellan dem.

IMG_0006

Medan ni tar kort tar jag kort på er.

IMG_0016

Längst ut på The Snout Walk

IMG_0019IMG_0034IMG_0052IMG_0054IMG_0057

När jag gick igenom alla bilder jag tog på färjan, det var då jag upptäckte att jag hade något på mitt objektiv som gav en väldigt fin svart prick på alla bilder…

IMG_0058IMG_0072IMG_0073IMG_0085

Två som trotsade vinden.

IMG_0087

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s