To New Zealand!

Jag har påbörjat ett nytt äventyr, denna gången är det Nya Zeeland jag har åkt iväg till. Efter alldeles för många timmar på flyget (dock hann jag med att titta på tre filmer och en hel serie) var jag framme i Christchurch, Nya Zeeland. Genomgång av biljetter, pass och packning var jag redo att åka till det Airbnb som jag bokat, skulle bara hitta busshållplatsen bara… Den hittades till slut och jag kom fram och efter någon timme gick jag ut på en promenad, välbehövligt efter att ha suttit stil så länge. Passade på att hitta en lagom löprunda för imorgon morgon. Om jag vaknar i tid.

IMG_0001IMG_0010IMG_0018IMG_0026IMG_0046IMG_0036

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s