Det växer!

Yo, det är ju en riktigt varm vår i år och det har ju gjort att allt växer superfort, det är lite tråkigt att många blommor som borde ha kommit efter varandra i ”blomordningen”, alla kom på samma gång. Det är ju fint i alla fall men det är roligt att det har varit så varmt för att alla grönsaker m.m. som man odlat växer som in i sjutton. Jag har odlat lite tomat och rädisor, pappa har odlat majs (skulle aldrig falla mig in att göra det men han tyckte att det var en bra idé ^^) och så blommar ju våra jordgubbsplantor 🙂 dock så är det en vecka sen jag tog dessa bilder så alla plantor har ju nästan blivit minst två gånger så stora, en del så mycket som fyra gånger så stora! 🙂

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s