Höstmys

Tjosan,

När var i Linköping så visade min kära syster mig Linköpings domkyrka som var ganska stor om jag säger så ^^ Det som min syster tyckte var bäst med kyrkan är att man kan se hur stil har förändras medan de byggde den. Längs väggarna på kyrkan finns det valv och dem ändras ju längre in i kyrkan man kommer för då ändrades stilen. Den är alltså både romersk och gotisk ^^ Men de hade gjort det väldigt mysigt i valven för där hade de lagt någon form av bladarrangemang och ljus, väldigt höstmysigt 🙂

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s