Stockholm del 5: Härliga stunder!

Tjenare,

Vi irrade inte bara runt i Stockholm för att äta och titta på fiskar utan vi var faktiskt där för att genomföra Tjejmilen ^^ Eftersom det var ganska varmt och den startgruppen jag startade i löstes aldrig riktigt upp så det var lite kämpigt. Var inte helt nöjd med min tid men jag kom runt och jag fick min medalj i alla fall 😀

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Sen under söndagen när jag och mamma gick runt i Gamla stan så hörde vi en orkester som spelade någonstans i närheten. Det visade sig senare, när vi hittade dem, att det var Göteborgs Hemvärns musikkår (vet inte riktigt om det är så man skriver men men ^^) som var i Stockholm och spelade 🙂 Väldigt fint var det och ganska pampigt 😉

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s